GRAĐEVINSKI NATJEČAJI NA UPBORE
7926
59

Građevinski natječaji na Upbore

Provođenje građevinskih natječaja, odnosno potražnja za projektantima, izvođačima, podizvođačima ili dobavljačima, te prikupljanje ponuda i usporedba prikupljenih ponuda često iziskuje dosta vremena i truda.

Upbore tim osmislio je alat za provođenje natječaja koji štedi Vaše vrijeme i omogućava Vam jasnu i strukturiranu komunikaciju na način da jedna objava potražnje zamjenjuje 100-tine emailova i poziva, a omogućavamo Vam preglednost i usporedbu prikupljenih ponuda na jednom mjestu.

Prednost objave potražnje putem Upbore je u činjenici da svi članovi imaju mogućnost priložiti ponudu čime izbjegavate komunikaciju sa firmama koje nisu u mogućnosti, zbog vremenskog ograničenja ili ograničenja kapaciteta, izvršiti tražene radove. Omogućavamo Vam da putem Upbore komunicirate i prikupljate ponude od svojih postojećih partnera ili upoznate nove potencijalne partnere i ispitate tržište na transparentan način.

Isprobajte besplatno Upbore natječajni alat i uvjerite se sami u prednost poslovanja putem Upbore.

U nastavku smo objasnili kako u 5 koraka možete izraditi besplatni korisnički račun i započeti sa upotrebom Upbore alata za natječaje.

Objavite potražnju za projektantima, dizajnerima, izvođačima i podizvođačima građevinskih radova i prikupite ponude za građevinski projekt ili pojedine radove u 5 koraka.

1. Izradite besplatni korisnički račun 

Novi članovi imaju besplatni period u kojem mogu isprobati sve funkcionalnosti i uvjerite se sami u prednosti provedbe natječaja putem Upbore. Nakon isteka testnog perioda u besplatnom paketu onemogućiti će Vam se pristup određenim funkcionalnostima, ali Vi i dalje možete besplatno nastaviti koristiti Upbore, poslovati sa postojećim i novim partnerima, ili nadograditi svoj korisnički paket sukladno potrebama Vaše kompanije. Besplatno se možete registrirati putem linka: https://upbore.com/hr/register

2. Postavite profil ureda ili kompanije

Potrebno je postaviti profil kako bi Vam se otključale funkcionalnosti natječaja i kako bi ste bili vidljivi drugim članovima. U profilu imate mogućnost istaknuti relevantne informacije o Vašem ured ili kompaniji (npr. usluge i radove koje pružate, Vaš portfolio i povratne informacije klijenata) ostalim članovima i kako bi ste im pomogli u donošenju odluke u pogledu buduće suradnje sa Vama. https://upbore.com/hr/settings/company

3. Objavite svoju potražnju

Prilikom objave Vaše potražnje, odnosno natječaja, na Vama je izbor koliko informacija o projektu želite istaknuti i tko se sve može natjecati na Vašem projektu i poslati Vam ponudu. Naš savjet je da u objavi potražnje što detaljnije napišete koje radove tražite, odnosno priložite projektnu dokumentaciju, postavite rokove, lokaciju i količinu radova kako bi ste prikupili što točnije i usporedive ponude i kako bi ste izbjegli što manje dodatnih pitanja ponuditelja. Putem sljedećeg linka možete objaviti svoju potražnju: https://upbore.com/hr/create-project 

4. Pozovite svoje postojeće partnere 

Upbore Vam omogućuje, ukoliko Vi to želite, da koristite natječajni proces samo sa postojećim partnerima. Ukoliko želite surađivati na određenom projektu samo sa postojećim partnerima i ne želite primati ponude od ostalih članova potrebno je pozvati partnere da izrade Upbore besplatni korisnički račun i nakon toga oni imaju vidljivost Vašeg projekta objavljenog na Upbore i mogu Vam poslati svoju ponudu putem jednog klika. 

5. Prikupite ponude sa jednom objavom, te usporedite dobivene ponude jednim klikom

Objava potražnje za određenim građevinskim radovima na Upbore zamjenjuje stotine emailova i poziva, a omogućuje je Vam da prikupite više ponuda na jednom preglednom mjestu i usporedite ih sa jednim klikom. Također, imate privilegiju koristiti Upbore natječajni alat samo sa svojim postojećim partnerima ili proširiti svoju mrežu partnera i ispitati tržište.

Upbore tim je u svakom trenutku tu za Vas da Vam pruži tehničku podršku ili odgovori na Vaša dodatna pitanja.

Vaša pitanja možete ostaviti u komentaru ili poslati na email: contact@upbore.com.

Želimo Vam ugodan dan i ugodno poslovanje!

Upbore tim

Welcome to the UPBORE Community! A social platform to talk about all things construction trending in the world. Post news about your work, your company news, your company events, projects, use of products, innovation in construction...

SIGNUP FOR FREE
Labels